Qui som

Com de Casa va néixer el 2006.

Vam començar gràcies a la inspiració que ens va donar la nostra àvia. Ella ens va ensenyar a dignificar i respectar tots els oficis i a treballar fort per aconseguir el que et proposes.

Vam començar 3 persones, la meva germana, l’Àngels, treballadora de la llar de la nostra àvia, i jo. L’Àngels ens va ensenyar a “portar una casa” i a netejar de diferents locals. Aquesta experiència l’hem anat transmeten a totes les treballadores que actualment formem Com de Casa.

TOT UN GRAN EQUIP DE PERSONES!!!!

Sílvia i Núria Puig

Missió

Fer professió i dignificar l'ofici de treballador/a de la llar.

Visió

La nostra societat ha permès durant molts anys que les feines que es fan a la llar no estiguessin regularitzades i per tant, les persones que les han fet no han tingut els drets que els treballadors/es han lluitat per tenir durant molt de temps.

Actualment, per sort, molta gent és sensible a aquesta injustícia, i per tant, cada cop més les feines de la llar es contracten i per tant, els treballadors/es que les realitzen, per fi, tenen igual drets i obligacions que la resta de treballadors.

Valors

Conciliació familiar, TOT l'equip de Com de Casa adapta el seu horari de treball a les seves necessitats familiars.

Estabilitat, la nostra filosofia és que si una persona està estable en el seu lloc de treball amb el temps té alt coneixement de la seva feina i, per tant, es millora en qualitat en els serveis.

Respecte per a la feina feta i per qualsevol situació personal de l'equip de Com de Casa.

Diversitat que permet enriquir dia a dia el nostre equip i ens fa a tots molt millors.
Segueix-nos

Plaça de Josep Freixa i Argemí 8, 08224 Terrassa. Barcelona​
639 158 114 – 93 736 9051​ cdc@comdecasa.cat